Wat ga je doen?

Door het jaar heen zijn er een aantal terugkerende happenings, zoals: Voorjaars- en Najaarsevenement op de Haarlemmer Kweektuin, Dag van de Stadslandbouw in juni, Duurzaamheidsmarkt en Eldorica Festival, beide rond 1 september.

Op dit soort dagen nemen wij deel aan een informatiemarkt, wij organiseren een wandeling, een fietstocht of een workshop. die met jouw inspanning als coördinator tot een succes gemaakt kunnen worden.

Ook jouw eigen ideeën zijn van harte welkom! Je maakt voor een evenement een draaiboek en begroting, je zorgt dat ieder weet wat de planning is en je overlegt met externe partijen over hun bijdrage aan het evenement. Je zorgt voor een communicatie plandat je samen met anderen uitvoert. Tijdens het evenement voer je de regie.

Wanneer?

De vaste evenementen vinden plaats in april, juni, september en oktober. Daarnaast willen we een aantal keren per jaar een publieksactiviteit organiseren en kunnen er eenmalige happenings en thema bijeenkomsten gepland worden, in overleg.

Wat vragen we van je?

Je kunt zelfstandig werken en hebt een creatief organisatietalent. Je bent een vaardig netwerker, en we kunnen er op rekenen dat je je verantwoordelijkheid neemt voor jouw evenement. Natuurlijk vind je het leuk mensen te betrekken bij natuur en duurzaam leven.

Meer informatie en aanmelden:

Neem contact op met Mariette van Wenum, mariettevw@hotmail.com