Steenbreek023 op De Buurtcamping in het Nelson Mandelapark

Van 15 t/m 17 juli wordt het Nelson Mandelapark omgetoverd tot De Buurtcamping!
Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantiesfeer elkaar beter kennen. Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Voor meer informatie over alle activiteiten zie de website en Facebook pagina van De Buurtcamping.

Workshops ”Droom je Tuin” en demonstratie tuin aanleggen
Op zaterdag 16 en zondag 17 juli is Steenbreek023 ook er bij met workshops ”Droom je Tuin” door Renate Kooijmans. Er is ook een demonstratie ”tuin aanleggen” met informatie over planten en onderhoud en hoe te beginnen met het vergroenen van je tuin. Bij buurtcentrum De Fjord komt een mooie groene bloemen tuin.

Wandeling naar Voorbeeldtuinen ”Zelf een tuin aanleggen, Hoe doe je dat?”
Steenbreek023 organiseert een wandeling naar de nieuw aangelegde ”Voorbeeldtuinen” in de Haarlemmer Kweektuin. Truus Boerma van Platform Haarlem Groener kan je meer vertellen over hoe je dat nu aanpakt ”een groene tuin aanleggen”.
Start 11.00 uur, verzamelen bij de ingang van de Fjord. Steenbreek023 herken je aan de beach vlag.
Tijdsduur: 11.00 tot 13.00 uur.
Heeft u vragen? Mail gerust: info@steenbreek023.nl

Buurtcamping Nelson Mandelapark Transvaalbuurt 16 en 17 juli 2016