Kerstborrel PHG groot succes

Afgelopen donderdag (17 december) hielden we met Platform Haarlem Groener een kerstborrel in de Palmenkas van de Haarlemmer Kweektuin. Maar liefst 70 mensen hadden zich aangemeld en het was dan ook gezellig druk! Er zijn leuke nieuwe contacten gelegd en veel bekenden uit het groene en duurzame netwerk van Haarlem hebben bijgepraat.

Truus Boerma, voorzitter van PHG, hield een kort praatje op een zeepkistje. Ze heeft de hoogtepunten van 2015 benoemd, de leden van Platform en de Wijkambassadeurs in het zonnetje gezet. Ze heeft ook het fotoboek Urban Farming van Hans en Nico Clauzing uitgereikt aan de pioniers van de stadslandbouw in Haarlem: Bart van de Texelhof en Lonneke van Mobiele Moestuin Ripperda, die in het boek staan. Ook Boeretuin en Zaaiwezen worden verblijd met een boek.
Tosca Peschier heeft daarna nog kort iets vertelt over het stadslandbouwproject PermacultuurCentrum Haarlem dat dit jaar met steun van PHG van start is gegaan. Iedere zaterdag is iedereen welkom om te komen kijken op hun permacultuurtuin in wording. Kijk even op hun FB pagina of op de website.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden dus hier zijn de foto’s! Bedankt iedereen die er was en tot in 2016!