Gratis Tuinadvies op Herfstevenement

Meer groen in de tuin, hoe?

Het tuinseizoen lijkt voorbij, toch is de herfst een goed moment om over de inrichting van je tuin na te denken. STEENBREEK023 geeft tips en informatie om minder stenen en meer groen in de tuin te verwerken. Deze aanpassing hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Het geeft meer plezier. Bovendien vangt de tuin het overvloedige regenwater beter op en op warme dagen blijft het koeler in de tuin.

Gratis tuinadvies van Steenbreek023 op het Herfstevenement

Op 16 oktober 2016 van 11 tot 16 uur geven tuinontwerpers gratis advies op maat in de kas van de Haarlemmer Kweektuin (Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem). Op het Herfstevenement van het NME zijn de adviseurs van Steenbreek023 paraat om met bezoekers 20 minuten te kijken naar de mogelijkheden van hun voor- of achtertuin. Ria Bos (Bos Erf en Landschap), Jelle Fekkes (Fekkes Landschapsadvies) en Iris Veltman (Iris’ Garden Ecology)

Wie wil meedoen, maakt een foto en een tekening van de eigen tuin. Aanmelden op info@steenbreek023.nl en je wordt ingeroosterd. Deze aanbieding geldt alleen voor inwoners van de gemeente Haarlem.

Onder de deelnemers wordt nog een verrassing verloot.

Bij de stand van STEENBREEK023 is informatie te krijgen voor iedereen die de eigen tuin wil vergroenen. Het 5 stappenplan ligt voor iedereen klaar. Mensen die in hun straat of buurt meer groen willen realiseren, zijn welkom. STEENBREEK023 kan acties aan elkaar verbinden en initiatieven ondersteunen.

Kijk ook op www.steenbreek023.nl en op https://www.facebook.com/steenbreek023/ voor contact en informatie.

steenbreek023-stand steenbreek023-voorbeeldtuin