De Eetbare Stad: inspirerende lezingen en heerlijk eten

Groene Liefde & STAAL organiseren samen de Eetbare Stad. Een interactieve lezingenreeks met heerlijke maaltijd!

Kom op 22 maart, 5 april en 19 april met ons genieten van deze unieke ervaring. Reserveer nu jouw plekje door te mailen naar info@staalhaarlem.nl

Heb je een passie voor eten, tuinieren, natuur en/of landbouw. Weet je hier al veel van af of ben je gewoon nieuwsgierig. De Eetbare Stad avonden zijn een uitje voor iedereen. Tosca Peschier van Groene Liefde kan op een heldere, inspirerende en vermakelijke manier alles uitleggen wat je wil weten over landbouw.

De drie avonden zijn los van elkaar te volgen en vormen gezamenlijk een groter verhaal. We beginnen bij de basis van onze landbouw en voedselsystemen, zoomen in naar de werking van ecologische landbouw in haar diverse vormen en komen uit bij ecologische stadslandbouw en eetbare buurttuinen in Haarlem. De lezingen laten zien wat wij als stadbewoners kunnen doen om te gaan leven in gezonde, ecologisch voedselsystemen. Platform Haarlem Groener & projectleiders van verschillende Haarlemse stadslandbouw projecten zijn ook aanwezig op de avonden. Je kan dus direct netwerken, je aansluiten bij bestaande initiatieven of medestanders vinden voor jouw eigen unieke plan om Haarlem eetbaar te maken!