Biologische markt op de Haarlemmer Kweektuin

Haarlem is een prachtige markt rijker! Iedere 1e zaterdag van de maand tussen 10 en 14 uur is in de Haarlemmer Kweektuin dé markt met heerlijke biologische en regionale producten: Lekker, Puur & Eerlijk. Wij zijn blij dat er een markt is die lokaal-regionale duurzame voedselvoorziening stimuleert!

Zaterdag 7 mei is de eerste editie van de markt. Zien we je daar? Slow Food Haarlem, Haarlemmer Kweektuin en De Nieuwe Akker organiseren deze eerlijke en heerlijke markt. Als je langs het Kweekcafé loopt zie je bij Nederlands Hout en de kas van De Nieuwe Akker het marktplein.

Welke boodschappen kun je er straks doen? Bijvoorbeeld: heerlijke boerenkaas van De Dinkelhoeve, mooie geitenkaas van Van Dorp, de wijnen van Slow Wines Europe, 100% fruitsappen van Appel van opa, honing van LekkerNijver,  Esther Gijze van Beebox Haarlem, ambachtelijk brood van D&P bakkerij en gefermenteerde heerlijkheden van Fermentista.

Als je ook geïnteresseerd bent in een plek op de markt en jouw producten / werkwijze passen bij het concept van deze markt: neem contact op met haarlem.slowfood@gmail.com.